Algemene voorwaarden

Disclaimer

Welkom bij Magistraal en Zielsverbeelding VOF. Ons unieke kaartendeck is ontwikkelt als een hulpmiddel voor bewustwording, heling en groei om jou te ondersteunen en te voeden op jouw innerlijke reis. Met dit in gedachten biedt het een waardevolle bron van inspiratie. We geloven dat een gelukkig en vervuld leven volledig in jouw handen ligt. Het is belangrijk dat je je eigen keuzes maakt en verantwoordelijkheid neemt voor jouw eigen welzijn. Magistraal en Zielsverbeelding VOF is niet aansprakelijk voor de keuzes die jij maakt; we zijn slechts een bron van inspiratie op je pad. Hoewel we graag informatie en suggesties geven vanuit onze persoonlijke ervaring, begrijpen we juist het belang van professionele hulp. We moedigen onze klanten aan om, indien nodig, de expertise van deskundigen in te schakelen. Bij Magistraal en Zielsverbeelding VOF gaat het erom dat we samen groeien op ons pad. We walk each other home.

Website / acties

Deze site is eigendom van en wordt beheerd door Magistraal en Zielsverbeelding VOF. We streven ernaar om onze website actueel te houden met frisse en relevante inhoud. De informatie op de website kunnen wij voortdurend wijzigen. Het is jouw eigen verantwoordelijkheid om wijzigingen op onze site bij te houden. Op de hoogte blijven van eventuele kortingen, acties en aanbiedingen kun je het beste doen via onze website www.kaartendecklichtendonker.nl of via onze Instagram accounts: praktijkmagistraal en zielsverbeelding.

Copyright

Onze diensten omvatten niet alleen het aanbieden van dit inspirerende kaartendeck, maar ook het delen van teksten en foto’s die we zelf hebben geproduceerd, met volledig auteurs- en beeldrecht van Magistraal en Zielsverbeelding VOF. Teksten en beelden mogen niet worden verspreid zonder toestemming, evenals het gebruik van de inhoud van deze website. Al onze inhoud is opgesteld door meesterschap en verbeelding. Als je onze creaties wil gebruiken, neem dan contact met ons op om toestemming te vragen. We geloven in het respecteren van de intellectuele eigendom van anderen en moedigen anderen aan om hetzelfde te doen. Het auteursrecht en beeldrecht is een manier om de rechten van de makers van te beschermen. Het naleven van de rechten is essentieel om een eerlijke en respectvolle gemeenschap te bevorderen. We nodigen je van harte uit om contact met ons op te nemen wanneer je ge├»nteresseerd bent in het delen van onze tekst en/of werken, contact@kaartendecklichtendonker.nl