Het kaartendeck zakelijk inzetten als professional

Het kaartendeck zakelijk inzetten als professional

De kaarten geven richting aan bewustwording, heling en groei en vormen daarmee een goede basis om te gebruiken als professional. Het deck is heel geschikt tijdens bijvoorbeeld coach- en therapiesessies of groepswerken. Een mooie tool waarmee je cliënten optimaal kan ondersteunen in en tijdens het proces.

Hoe kan ik de kaarten gebruiken in de praktijk?

Wanneer je dit kaartendeck gebruikt – als coach, therapeut, psycholoog of een ander zorg- en hulpverlenersberoep – gericht op de cliënt, dan zijn er 3 verschillende momenten waarop je het deck kunt inzetten.

  • Bij aanvang en start van een consult of sessie. Op deze manier is er direct een ingang en is er zichtbaar wat er actief is in het moment. Een uitstekende manier bij cliënten die het lastig vinden om te praten, gevoelens te verwoorden, met name bij bijvoorbeeld jongvolwassenen.
  • Je kunt ook tussendoor een kaart trekken en via die kaart – verder en verdiepend – in gesprek gaan. Laat de kaart je leiden.
  • Sluit het consult of sessie af met een kaart. Ervaring leert dat het een prachtige inhoudelijke samenvatting is van een sessie of een boodschap en inzicht om mee naar huis te nemen!
Kaartendeck licht en donker voor coaches

Heb je vragen of wil je het kaartendeck zakelijk verkopen?

Heb je vragen rondom de mogelijkheden en toepasbaarheid van het kaartendeck? Of ben je helemaal fan van het kaartendeck geworden en wil je deze mogelijk ook verkopen? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.