Algemene leveringsvoorwaarden & retourbeleid

Deze voorwaarden vormen de basis waarop je onze website bezoekt. Lees ze met aandacht. Als je vragen hebt over onderstaande voorwaarden of als je opmerkingen of klachten hebt, dan kun je contact met ons opnemen via contact@kaartendecklichtendonker.nl.

Bij Magistraal en Zielsverbeelding VOF streven we ernaar om een naadloze ervaring te bieden voor onze klanten. Het product aankopen is uitsluitend mogelijk in Euro en inclusief BTW tegen het geldend tarief, exclusief verzendkosten. Voor verzending binnen Nederland gelden andere verzendkosten dan zending naar België. De verzendkosten betaal je automatisch bij aanschaf van het deck in onze webshop.

Wanneer je het kaartendeck bestelt, ontvang je het binnen 2-5 werkdagen op jouw deurmat op het opgegeven adres van jouw bestelling binnen Nederland en België. Dit is mede afhankelijk van de drukte bij het postorderbedrijf, waar wij niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor kunnen worden gesteld.

Ook zijn wij niet aansprakelijk voor verlies en schade aan het deck zodra het is afgeleverd (tenzij dit wordt veroorzaakt door onze nalatigheid). Wij nemen geen verantwoordelijkheid voor het niet kunnen leveren vanwege mogelijke fouten op besteladressen en zijn daar niet aansprakelijk voor. Wanneer je erachter komt dat er fouten in je bestelling aanwezig zijn, neem dan contact met ons op. Stuur hiervoor een e-mail naar contact@kaartendecklichtendonker.nl. Wij streven ernaar binnen 48 uur je bericht te beantwoorden.

Onze algemene voorwaarden kunnen van tijd tot tijd aangepast worden. Je bent zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van de geldende voorwaarden op onze website.

Leverings-, annulerings- en restitutievoorwaarden in de pre-order fase

De pre-order fase van het kaartendeck loopt tot en met zondag 19 november 2023.

Magistraal en Zielsverbeelding VOF streeft ernaar een zorgeloze ervaring te bieden aan jou als klant. Als je besluit om ons kaartendeck te bestellen tijdens de pre-order fase, dan kun je erop vertrouwen dat de bestelling gereed zal zijn eind november 2023. Zodra het kaartendeck gereed is, sturen we het meteen naar jou op! Wij waarderen je steun en begrijpen het belang van het op tijd ontvangen van jouw bestelling.

Jouw tevredenheid is belangrijk voor ons, maar we begrijpen ook dat plannen kunnen veranderen. Als je de pre-order wil annuleren, bieden wij jou de mogelijkheid om dit te doen. Neem uiterlijk de eerste van de maand november 2023 contact met ons op en we zullen je annulering in behandeling nemen. Ook de kosten van verzending krijg je geretourneerd. Annuleringen na 1 november 2023 zullen niet in aanmerking komt voor een volledige terugbetaling (maar wel 75% + verzendkosten). We streven ernaar om eerlijk en duidelijk te zijn over onze leveringsvoorwaarden, zodat je met vertrouwen kunt winkelen bij ons.

Leverings-, annulerings- en restitutievoorwaarden ná pre-order fase

De pre-order fase is beëindigd op maandag 20 november 2023.

Bij annulering, als de bestelling al verzonden is of als je deze al ontvangen hebt, dan ben je zelf aansprakelijk voor kosten van bezorging en het risico van retourzending van de ongebruikte, onbeschadigde goederen naar ons postadres. Verzendkosten worden niet terugbetaald (met uitzondering van een foutief of beschadigd geleverd artikel).
Wij zullen het betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen terug storten op je rekening, mits het door jou retour gezonden deck zich in dezelfde staat bevindt zoals deze naar je opgestuurd is.

Mocht het zo zijn dat je de kosten van retournering niet betaalt, behouden wij ons het recht voor deze kosten in mindering te brengen op het aan jou terug te betalen bedrag.

Als het kaartendeck niet meer voorradig is, nemen wij telefonisch of via e-mail contact met je op. Je kunt dan je bestelling annuleren of, in overleg, wachten op een mogelijk nieuwe oplage. Mocht er geen nieuwe oplage komen, zullen wij het betaalde bedrag zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 30 dagen terug storten op je rekening.